Aktiviteter

For at skaffe penge til Lions velgørenhed gennemfører Lions Hellerup forskellige aktiviteter.

Vores største aktivitet er driften af genbrugsbutikken på Smakkegårdsvej 173, 2820 Gentofte. Den drives hovedsagelig af frivillige hjælpere i hverdagene og af Lions medlemmer om lørdagen.

Herfra sælger vi varer, som er doneret til Lions Hellerup af private eller af firmaer - ting og tøj som Lions Hellerup kan sælge og få penge til klubbens alment velgørende- og humanitære indsats.

Mindst én gang om året gennemfører vi et loppemarked, som ligeledes har til formål at skaffe penge, så vi kan gennemføre klubbens formål at yde støtte til almen velgørende formål.

For at kunne gennemføre salgsarbejdet indsamler vi effekter i løbet af året, og butikken kan kontaktes, hvis man ønsker afhentning af tungere kasser og mindre møbler.  Se i den forbindelse området "Genbrugsbutik" her på hjemmesiden.

Klubben kan også gennemføre aktiviteter, hvor klubbens medlemmer allerede har besluttet, hvad de indsamlede midler skal bruges til, inden aktiviteten gennemføres.
Det er 2 af vores kunstauktioner på Schæffergården gode eksempler på, hvor vi - ved salg af litografier doneret af Danske Bank og lokale kunstnere - skaffede penge til fordel for "Lukashuset" - Sankt Lukas "Unge Hospice og Børne- og unge hospital" på Bernstorffsvej.

Vi har desuden gennemført en kunstauktion, hvor formålet med indsamlingen har været fastlagt på forhånd, hvor klubben støttede en organisation for voldsramte kvinder.

Den første lørdag i december måned hvert år deltager klubben i en landsdækkende Lions aktivitet under overskriften "BEKÆMP SULT". Denne dag beder vi kunder, som handler i Menu på Jægersborg Allé 44 (Midtpunkt - tidligere Prima), om at købe en ekstra vare, som lægges i en Lions indkøbsvogn. Varerne er til juleglæde for en organisation i Storkøbenhavns området. De seneste år har indsamlingen været til fordel for værestedet Reden på Vesterbro i København.

Lions Hellerup yder generelt støtte til almen velgørende formål, men giver ikke støtte til enkeltpersoner.