Donationday

Donation Day i Rotunden

Lions Club Hellerup vil i samarbejde med Rotunden - Hellerup Foodmarket MENY, lørdag den 31. august have en aktivitet med det formål at samle ind til "Kampen mod misbrug blandt børn og unge i Gentofte Kommune".
Igen i år er der indgået en aftale med købmand Rasmus Vejbæk-Zerr, Rotunden - Hellerup Foodmarket/Meny om, opbakning til klubbens arbejde.
Det er nu fjerde år, at klubben gennemfører denne aktivitet. Hvor det tidligere år var børnehospicet Lukashuset, indsatsen i Gentofte for voldsramte kvinder og deres børn og senest flygtningebørn, der er var formålet, så er det år Kampen mod Misbrug blandt børn og unge.

Lions Hellerup er i samarbejde med Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid i Gentofte Kommune med til at se på et projekt, der er rette mod børn og unge i folkeskolen, men som også vil involvere forældre.

De handlende opfordres denne lørdag til at give et bidrag til arbejdet enten kontant eller via MobilPay på nummer 90324.  Meny  vil fordoble det indsamlede beløb.
Samtidig har Lions en tombola med mange flotte præmier sponsoreret af leverandører til Meny, Bodenhoff Bageri og Kop & Kande på Strandvejen