Genbrugsbutikken

Lions Genbrug, Smakkegårdsvej 173,
2820 Gentofte, telefon 3968 2110.

Lions Hellerup driver genbrugsbutikken på Ibstrup Torv med hjælp af frivillige og af medlemmerne i Lions klubben.
Butikkens åbningstid er normalt mandag til fredag fra kl. 10-17 og lørdag fra kl. 11-14.  MEN!  Da butikken passes af frivillige, er åbningstiderne ikke altid ganske faste, så ring venligst i forvejen på 39 68 21 10, så at du ikke går forgæves. Vi bestræber os på at have åbent alle ugens dage - undtagen søndag - men det er ikke altid muligt at skaffe de nødvendige hjælpere.

De salgbare ting, som vi samler ind, bliver solgt i genbrugsbutikken eller på de loppemarkeder, som Lions Hellerup afholder i løbet af året. Overskuddet fra butik og loppemarked anvendes til uddeling til trængende under Lions humanitære og alment velgørende arbejde lokalt, nationalt eller internationalt.

Vi er især interesserede i nips, bøger, glas, tøj m.m., men også i gode mindre møbler.

Vi kan dog ikke modtage de mindre møbler i butikken, da pladsforholdene ikke giver os mulighed for at håndtere disse. Ring herom til 3968 2110, og indtal en besked på vores telefonsvarer.

Der kan afleveres mindre effekter og tøj i butikkens åbningstid, men husk, at åbningstiderne kan svinge lidt. Ring i forvejen, så du ikke møder forgæves.

Interesserede er velkomne til at aftale tid for et besøg. Ønskes afhentning kan man indtale navn, adresse og telefonnummer på genbrugsbutikkens telefon 3968 2110, hvor der er telefonsvarer. Et medlem fra Lions Hellerup vil så kontakte dig for en nærmere aftale. Giv os venligst god tid til en sådan opgave. Vi medlemmer skal klare det uden for normal arbejdstid.

Sæt aldrig poser eller kasser med effekter ved butiksdøren uden for butikkens åbningstid!   Der er en stor risiko for brandfare, hvis det sker.

Kunne du ønske at blive frivillig i butikken, beder vi dig kontakte Helle Drastrup, telefon 3963 0501