AFLYST Operagalla på Gentofte Rådhus AFLYST!!

AFLYST   AFLYST   AFLYST
Torsdag d. 12. marts kl. 20 arrangerer Lions Hellerup Operagalla i Gentofte Rådhushal.

Operagalla på Rådhuset – aflyst

Lions Hellerup og Gentofte Kommune har besluttet at aflyse Operagalla i Gentofte Rådhushal torsdag den 12. marts kl. 20. Dette sker på baggrund af regeringens seneste anbefalinger om coronavirus.

Lions Hellerup håber at kunne gennemføre et lignende arrangement på et senere tidspunkt.

Ønsker man sin billet refunderet kan dette ske ved henvendelse til Lions Hellerup på mail til bent.jespersen ved mail prik dk - angiv bank reg.nr. og kontonummer.

Billetter, der ikke ønskes refunderet, vil indgå i en donation til Lukashuset.

Lions Hellerup
Sponnecksvej 13 B
2820 Gentofte
+45 40714501

--------------------------AFLYST-------------------------
Billetprisen er kr. 250 og hele overskuddet går ubeskåret til Lukashuset - Børne- og Ungehospice på Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup.

Medvirkende:

Aftenens konferencier er Poul Elming, som vil lede os gennem en aften, hvor det hele akkompagneres af Jacob Beck, Jakob Lindbirk og Claudia Vitrani.
Herudover medvirker også
Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Brassband.
Det bliver en mindeværdig aften, så køb snarest din billet, da der kun er plads til 350 gæster. Dørene åbnes kl. 19:30.

Billetter kan købes hos:
• Billetter kan købes online her: AFLYST