Loppemarked

KOM OG GØR ET KUP --- OG STØT ET GODT FORMÅL
--- Tøj, Køkkenudstyr, Glas/keramik, Elektronik, Bøger, mindre møbler og meget mere---
Lørdag 25. maj kl. 10-13 afholder Lions Club Hellerup sit traditionelle årlige store Loppemarked på Ibstrup Torv, Smakkegårdsvej 173, 2820 Gentofte
Gennem hele året samles der ind og en del af de indsamlede effekter sælges fra Lions Genbrugsbutik, men der kan langt fra være det hele.
Men nu skal det hele frem. ”Vi ser frem til denne dag, hvert år. Der er altid rigtig mange spændende ting, også for os. Vi har ikke alle set det hele og derfor er det med spænding, når vi pakker ud og stiller op” siger aktivitetsformand Per Madsen.

Lions formål med deres aktiviteter er at samle ind til det humanitære arbejde.
Der går ikke administrations kroner fra overskuddet, idet medlemmerne selv afholder udgifter til møder m.m.