Operagalla

Operagalla på Rådhuset

Torsdag d. 12. marts kl. 20 arrangerer Lions Hellerup operagalla i Gentofte Rådhushal.
En lang række af landets førende operasangere har givet tilsagn om at medvirke uden honorar ved dette arrangement.

Billetprisen er kr. 250 og hele overskuddet går ubeskåret til Lukashuset - Børne- og Ungehospice på Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup.

Medvirkende:
Aftenens konferencier er Poul Elming, som vil lede os gennem en aften, hvor det hele akkompagneres af Jacob Beck, Jakob Lindbirk og Claudia Vitrani.
Herudover medvirker også
Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Brassband.
Det bliver en mindeværdig aften, så køb snarest din billet, da der kun er plads til 350 gæster. Dørene åbnes kl. 19:30.

Billetter kan købes hos:
• Frisør Marianne Zangenberg, Ordrupvej 123
• Schrøder Cykler, Bernstorffsvej 162
• Nyt Syn Skovsbøll, Gentoftegade 60
• Billetter kan købes online her: OPERAGALLA
eller brug denne QR-kode

Billetter kan også bestilles hos Lions Hellerup på telefon 40714501 og betales via MobilePay 63590.
Arrangør Lions Hellerup  i samarbejde med bStaged by Schmølker