Vi hjælper

Lions Hellerup giver støtte til velgørende formål lokalt, i Danmark eller i udlandet.

Lions Hellerup arrangerer aktiviteter for at kunne donere beløb til velgørende formål. Generelt siger vi i Lions, at vi hjælper, hvor der er nød.

I Lions er vi stolte over at kunne sige: "1 krone ind fra aktivitet = 1 krone til donation." ALT arbejde sker på frivillig basis under mottoet "WE SERVE", og de indsamlede midler går IKKE til administration, løn og klubliv.

Omkostninger betales derimod af det kontingent, vi som medlemmer betaler til klubben og til Lions Danmark. (Se satser under fanen "Om Lions" - "Nye medlemmer")

Som eksempel på støtte kan vi nævne, at vi:

Lokalt har støttet Skt. Lukasstiftelsens Børne og unge hospice på Bernstorffsvej og ydet støtte til en handicap lift ved Blomsterhusenes ridebane i Vangede.
Nationalt støtter Lions aktiviteter for unge ved Youth Exchange sommerlejre
Internationalt har støttet 7 års skolegang i Panama, hvor 10 piger får ekstra uddannelse for at opnå viden til at kunne starte egen virksomhed og dermed få mulighed for at give arbejde til andre i et meget fattigt område.
Fra Lions publikationen "Mini Projekt Kataloget" - med små eller større beløb - støtter internationale projekter. Vores "International Relations udvalg" køber hvert år et antal pakker for at yde støtte internationalt. Private personer kan i øvrigt også købe hjælpepakker fra Lions Mini Projekt Katalog.