Genbrugsbutikken

Lions Genbrugsbutik, Smakkegårdsvej 173,
2820 Gentofte, telefon 24 94 80 80.

Butikken er åben hverdage 10-17 og lørdage 11-14.

Lige ved krydset Smakkegårdsvej/Jægersborg Allé. 200 meter fra Jægersborg Station.

Vi sælger brugt børnetøj, tøj til voksne, nips, bøger, glas, husgeråd, grammofonplader, CD'er, LP'er, legetøj, keramik, porcelæn m.m.

Overskuddet går til Lions humanitære arbejde lokalt, nationalt og internationalt.
Bemærk at Lions ikke har udgifter til administration.

Du kan aflevere dine brugte emner i butikken forudsat, de er i god stand.
Vi afhenter gerne større varer som møbler og kasser med fx bøger, tøj og husgeråd.
Giv os besked på telefonsvareren på 24 94 80 80, så ringer vi tilbage for at aftale tid til eftersyn og afhentning.

Undlad venligst at sætte poser eller kasser med effekter ved butiksdøren uden for butikkens åbningstid! Det øger risikoen for brand.
OBS...
Vi søger frivillige til at ekspedere i butikken. Er du interesseret, kan du kontakte Kjeld Hansen på 2222 7222.