Rådhusfesten

• Velkomstdrink
• 3 retters menu
• Dans til musik af Elvis On My Mind

Drikkevarer købes i baren til rimelige priser.

Billetter kan fra 26. august 2021 købes hos:
Frisør

Ordrupvej 123,
2920 Charlottenlund

LIONS
HELLERUP

Bestil på telefon 40714501
og betal via
MobilePay 16495

Ønsker flere at sidde sammen -så køb billetterne på én gang.
Det er nummererede borde og pladser. Der er maksimum 325 billetter.

Festens overskud går til Lukashuset -
Børne- og Unge Hospice

Arrangør Lions Club Hellerup

Lions Hellerup er med i Lions Clubs International, der er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Organisationen har 1,4 millioner medlemmer i 208 lande og blev i 2007 kåret som verdens bedste NGO af Financial Tomes. Lions arbejder med lokale, nationale og internationale
hjælpeprojekter, f.eks. i forbindelse med katastrofer, ligesom bekæmpelse og forebyggelse af blindhed i udviklingslandene er en af organisationens mærkesager. Overskuddet fra Lions indsamlinger
og aktiviteter går ubeskåret til projekterne.

0% til administration - Det er Lions

Link til vores Flyer

Få sving i skørterne...

Årets musik leveres af Elvis On My Mind.
Forsanger og frontfigur Brian Troy har looket, han har stemmen, han har bevægelserne. Sidst men ikke mindst har han et fænomenalt orkester med fire professionelle og dygtige musikere bag sig.
Nu mere end 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde...!

ELVIS On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ karriere fra begyndelsen hos Sun Records og frem til hans alt for tidlige død i 1977.
Forsanger og frontfigur Brian Troy blev, i 2013, kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist. Brian kvalificerede sig til “Images Of The King 2017 - World Championship” og placerede sig blandt de 14 dygtigste i verden. Han har looket, han har stemmen og han har bevægelserne. Han bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.
ELVIS On My Mind blev dannet i 2006 og er i konstant udvikling. Brian er, i samarbejde med sit band, yderst opmærksom på detaljer og intet overlades til tilfældighederne når der spilles op.
Der er fokus på autenticiteten i alle showets facetter og samtidig tillægges der et personligt præg.